Psihoterapia constă într-o serie de tehnici care au ca scop tratarea sănătății mentale, emoționale, precum și unele afecțiuni psihiatrice.

Psihoterapia ajuta pacientul să înțeleagă care sunt factorii ce le determină stările și ii ajută să accepte punctele slabe, dar și cele forte. Dacă oamenii își pot identifica sentimentele și modalitatea în care percep viata, le este mai usor să facă față situatiilor dificile. Depresia, anxietatea, au devenit probleme cotidiene, care adesea ii îndepărtează pe oameni unii de altii, de societate, de sansa de a avea o viață împlinită.

În momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpănă, alegerea unei terapii devine o solutie posibilă și viabilă, însă adeseori pasul nu este facut. Este însă bine de stiut că fiecare persoana reacționează diferit la dificultati, într-un mod unic și personal care se poate manifesta la nivelul gândurilor, al comportamentelor, prin emoții sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

  • Life energy PLC- Bistrița, strada Calea Moldovei, nr.1, Bl.1, sc.b, et.2, ap.46
  • Manager- Pop Loredana
  • Contact- 0746336301

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *