• 10 biciclete mountain bike
  • 100 boxe portabile
  • 100 seturi căști audio

Acestea sunt premiile acordate în a 5-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, premii oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom, în parteneriat cu TeraSteel. Scopul principal al acestui concurs este de ai învăța și încuraja pe copii să colecteze selectiv deșeurile începând din băncile școlii, pentru a-și însuși o deprindere sănătoasă și ai învăța să iubescă și să respecte natura.

Școlile participante la a 5-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” sunt:

*Bucuria și entuziasmul copiilor care s-au implicat în activitatea interactiv-educativă de a colecta selectiv deșeurile ne arată că ei sunt pregătiți și știu să le pună pe toate la locul lor. Privind ca o joacă colectarea selectivă în gospodărie putem forma obiceiuri care să genereze un mediu mai curat și mai sănătos! Sperăm ca acești copii, prin atitudinea lor, să influențeze cât mai multe persoane din jurul lor să le urmeze exemplul.

Le mulțumim d-nilor profesori pentru implicare și d-nilor primari pentru încurajarea și susținerea elevilor din comunitățile lor.*, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *