Incepand cu luna iunie 2022, Open Consult activeaza la noua locatie.

Fabrica de Reclame s-a mutat la sediul propriu, în Cartier Viisoara, str. Calea Dejului ( DN 17) nr. 4, după Benzinaria Best Oil. Constructia a durat undeva la 4 ani , dar echipa Open Consult a visat înca de la deschiderea și intrarea sa pe piață în 2005 să se stabilească în sediul propriu.

Mihai Ticudean ( Manager general)

 „ Sediul acesta este un vis devenit realitate pentru mine și îmi doream să putem activa în casa noastră de mult timp.

Am vrut să creăm cele mai bune condiții de munca pentru colegii noștri, astfel că am proiectat împreună fiecare atelier, cum ar fi partea de print, de inscripționări textile, gravări și routari laser și CNC, aplicare folii, reclame luminoase, etc.  Am colaborat cu colegii mei și la proiectarea recepției , unde ne primim clienții, birourile de vânzări și machetare grafică, toalete, chicinete și chiar spații de relaxare.

Am construit și o hală pentru ca inscripționările auto să se realizeze în cele mai bune condiții.

Ne-am îndreptat atenția în special către clienții noștri, care sunt foarte importanți pentru noi și ne-am dorit ca experiența lor cu Open Consult să fie una bună, astfel că am creat înca de la partea de proiectare o terasă unde clienții pot servi un suc rece, o cafea sau un pahar de apă din partea casei, terasă care se închide iarna și devine grădina de iarna încălzită. De asemenea, cei care dețin o mașină cu propulsie electrică pot să își încarce mașina la stația noastră gratuit în timpul petrecut la noi. Deși mai avem de lucru, putem spune că a ieșit ce ne-am dorit 

Open Consult are planuri continue de dezvoltare, și investește în calificarea continuă a personalului, în utilaje de producție publicitară de ultimă generație , in know how updatat la zi și ni s-a spus că ne putem aștepta la surprize și noi activități conexe, despre care vom fi anuntați la momentul oportun. Mulțumesc pe aceasta cale echipei de angajați, clienților și furnizorilor care au susținut, fiecare în felul lor această investiție”.

Managerul general Mihai Ticudean promite și o deschidere festivă, cu toți partenerii apropiați Open Consult, datorită cărora investiția a fost posibilă.

Open Consult este o companie care prin seriozitate şi profesionalism a câştigat un loc important pe piaţa județeană de publicitate. Atuurile fabricii de reclame fiind experienţa, pasiunea, inventivitatea, dar un rol major l-a avut și îl are echipa de oameni tineri, dinamici și receptivi la nevoile clienţilor.

Echipa Open consult a fost mereu aproape si de oamenii din mediul de afaceri, fie ca discutăm de Valea llvelor, Someșului sau întreg ținut al Țării Năsăudului, ei au ascultat, au înțeles, descoperit și pus în valoare fiecare idee, în alte cuvinte au adăugat sarea și piperul necesar afacerilor noastre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *