Pompierii militari năsăudeni, cu patru echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, alături de SVSU Zagra au fost direcționați, in jurul orei 02.10, la un incediu izbucnit la o gospodărie (casa de locuit, anexe, magazin alimentar), pe raza localității Poienile Zagrei.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele care locuiau in casa s-au autoevacuat, o femeie a suferit un atac de panică, dar nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafața totala desfășurată de 450 mp și amenință să se extindă la gospodariile învecinate, foarte aproapiate.

Au fost evacuate bunurile din zonele de manifestare a incendiului, precum și mai multe butelii, care prezentau riscul producerii unei deflagrații.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de contructie care prezentau riscul prăbușirii, in urma anchetei de la fata locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o cauză de natura electrică (efectul termic al curentului electric).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *