Ieri, 1 martie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reținerea unui tânăr de 24 de ani, din Budacu de Jos, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, tânărul de 24 de ani ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite în interiorul unui imobil nelocuit, aflat în construcție. De aici, acesta ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 5500 de lei și 630 de euro, prejudiciu ulterior recuperat integral de către polițiști.

În urma celor constatate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o durată de 24 de ore față tânăr, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *