Zilele comunei Căianu Mic, 12-13 iunie, duminică și luni, prima și a doua zi de Rusalii!

În prima zi, duminică, 12 iunie, vor avea loc competiții sportive de fotbal, cross și taekwondo, spectacol pentru copii cu personajele de poveste, picturi pe față și modelaj de baloane și concert de muzică ușoară cu începere de la ora 19:00, iar seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!

A doua zi de sărbătoare, luni, 13 iunie, va debuta cu vechiul obicei agrar “Înstruțatul boului”, la Căianu Mic și Căianu Mare, precum și activități culturale.

De asemenea, cu această ocazia, o să fie premiate și 32 de cupluri din comuna Căianu Mic care au împlinit 50 de ani de căsătorie!

Spectacolul folcloric, organizat a doua zi, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, se anunță unul de înaltă ținută! Luni, pe scenă vor urca Grupul Folcloric “Glanetașul” din Târlișua, Ansamblul Folcloric “Roua Țibleșului” Căianu Mic, soliști vocali ai Văii Țibleșului, și soliști vocali ai Ansamblului Prefesionist “Dor Românesc”!

Surpriza acestei sărbători sunt invitații speciali: NICOLAE FURDUI IANCU și VLĂDUȚA LUPĂU împreună cu RAPSOZII MARAMUREȘULUI!

           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *