Vrei să înveți ce înseamnă antreprenoriatul? Poți beneficia de îndrumare și sprijin la fiecare pas, înscrie-te în proiectul: „Competitivitate și inovare în afaceri” un program destinat studenților, cofinanţat din Fondul Social European prin ?rogramul ?perațional ?apital ?man, în cadrul Componentei 1 „???????? ??????? ”.

Pentru studenții care doresc să devină antreprenori, proiectul oferă oportunitatea pregătirii în domeniul antreprenoriatului și obținerea unei finanțări pentru punerea în practica a ideii de afaceri. Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea antreprenorialului și stimularea inițiativei antreprenoriale în rândul a ??? ???????? ((ISCED 5-7) înmatriculați cel puțin în ???? ? ?? ?????? de licență, studenți ??????????, ???????? (ISCED 4, nivel de calificare 5) înmatriculați cel puțin în anul 2 de studii în colegiile organizate la nivelul instituțiilor de învățământ superior), prin sprijinirea lor pentru înființarea de afaceri, inclusiv prin oferirea unui ?????? ????????? sub formă de grant (schemă de minimis), ?????? ?? ???????.

De asemenea în cadrul proiectului „Competitivitate și inovare în afaceri” cei înscriși vor beneficia gratuit de sprijin pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale bazate pe inovare, cum se elaborează un plan de afaceri teoretic, dar și practic, iar la finalul cursului competențele dobândite vor fi atestate prin certificate.

Ce alte condiții trebuie să îndeplinite la înscriere:

  • ești cetățean român,
  • nu ești angajat cu contract de muncă, contract civil sau alte forme într-un domeniu corespunzător specializării facultății din care faci parte,
  • nu ai beneficiat anterior de finanțare prin proiecte POCU similare pentru activități de practică sau consiliere.

Pentru informații suplimentare accesați: https://m.facebook.com/109088701716044

Sau apelați numărul de telefon: 0760 863 306

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *