Încă de la primele ore ale dimineții, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a plecat înspre Ucraina cu un tir mare ,încărcat cu produse pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Apelul umanitar lansat în urma cu doar câteva zile, a mobilizat locuitorii într-un mod exemplar, s-a dovedit încă o dată că această comunitate este la înalțimea așteptărilor, cu adevărat unită, generoasă și cu un suflet mare.

În Campania de colectare cu scop umanitar s-au adunat foarte multe produse de strictă necesitate, cum ar fi: ulei, orez, paste făinoase, fasole la borcan, mazăre la conservă, conserve de carne, conserve de fasole cu costiță și cârnăciori, conserve de pește, pateuri, compoturi, dulceață, zacuscă, sucuri, sucuri pentru copii, apă potabilă, dulciuri, lapte praf, jucării, pampers, pastă de dinți, periuțe de dinți, hartie igienică, șervețele uscate și umede pentru igienă, produse medicale, medicamente pentru copii și pentru adulți, haine pentru copii și adulți, pilote, perne și foarte multe pături.

„Vreau să aduc mulțumiri și colegilor mei pentru munca depusă în organizarea acestei acțiuni de suflet, consiliului local pentru implicare și reprezentaților bisericilor și cultelor religioase din comuna noastră pentru sprijinul acordat! Sunt profund recunoscător fiecăruia dintre dumneavoastră pentru bunătatea de care ați dovadă! Vă mulțumesc și îmi doresc ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pentru tot binele pe care l-ați făcut! ”, a transmis primarul comunei, Paul Știr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *