Spitalul orașenesc Beclean vine cu noi servicii medicale, investigații imagistice de înaltă performanță TOMOGRAFIE COMPUTERIZATĂ!!!

Odată cu finalizarea proiectului de Reabilitare modernizare și dotare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului orășenesc Beclean și finalizarea tuturor procedurilor de autorizare a COMPUTERULUI TOMOGRAF de înaltă performanță, achiziționat prin intermediul proiectului, în cadrul Spitalului Orașenesc Beclean, pacienții pot beneficia de servicii noi de investigații imagistice de tip CT.  Computer Tomografia (CT) este o metoda de investigație imagistica cu un grad foarte înalt de precizie, care foloșeste radiația X pentru a obține imagini detaliate, de înalta rezoluție ale organelor.

Investigațiile CT (Computer tomograf) nativ sau cu substanță de contrast, se pot efectua în baza biletului de trimitere de la medicul specialist, în contract cu Casa de Asigurări de sănătate sau contracost.

Investigațiile CT se realizează cu programare, în timpul orelor de program 08:00-14:00 la numărul de telefon 0263343067/interior 37.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *